Craving

Migrene. Kroppens måte å hevne seg på når du stresser og får lite søvn. Hvorfor skal jeg måtte lide for det? DET ER IKKE MIN FEIL! Heldigvis har jeg ikke så vondt i hodet lenger. Har kanskje noe med all ibuxen jeg har tygget som om det skulle være smågodt...

Siden jeg ligger for døden var jeg naturlig nok ikke på skolen i dag, og da jeg endelig klarte å samle sammen nok krefter til å stå opp og sette meg foran tven var Miami Ink på. Jeg har nå craving for en eller flere tatoveringer. Har hatt lyst på en ganske lenge nå, og tror endelig jeg vet hva jeg vil ha. Noen som klarer å gjette hva?


Carina

4 kommentarer

Marianne

04.mar.2010 kl.13:36

Du vil ha strekkode sådtså

Anette

05.mar.2010 kl.08:19

tell me!

Pitus

05.mar.2010 kl.12:53

Vent te du e heeeilt sikker på at det e noge du kan ver krye av når du e 30 år åg, før du tatovere deg!! (ei så eg kjenne tog en tatovering på armen når hu va 18, å syns den va dridkule, men nå når hu e 26 syns hu an e heilt teite).Men du, eg trur jerna at den ibuxen din e me på å lage håveverk.... leste om det nettopp, ser du, at ibux å paracet kan gi kronisk hodepine viss du bruge det mye... noge å tenka på?? Håbe du blir bedre, sånn at du kan nyda helgå!!! Klem:-)

Everest

12.mar.2010 kl.08:29

Sommerfugl ;)

Kos deg ihelgen =)

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Blogger om alt som interesserer meg. Drama og teater er mine store lidenskaper. Håper på en fremtid som skuespiller.

Kategorier

Arkiv

hits