Last day of freedom

I dag var siste dag av ferien, og jeg merker at jeg ikke er klar for skole i morgen. Nå begynner det virkelig å bli travelt. Jeg har heldagsprøve i spansk (som jeg garantert stryker på) og matte, historieprøve, læringsoppdrag i norsk, samfunnfagsmappe, eksamener, "Ingenting er sant" (forestilling med skolen), og i tillegg skal jeg få tid til å gjøre lekser og øve på monologen jeg har i sammenheng med Sandnes' 150 års jubileum. Åh, og jeg må ikke glemme filmen vi lager på kulturskolen.

Jeg vet dette er daglig (ukentlig?) kost for de som går studiespesialisering, i hvert fall hvis jeg skal tro de jeg snakker med, men jeg er ikke vandt med så mye jobb på en gang. Vi har nesten ingen prøver osv. i starten av terminene, alt blir lempet på oss når det går mot slutten. Det er akkurat som de sparer på det. 
"Nå skal de få vinke farvel til alt som heter fritid! Mwahahahah!"  Kanskje det er en måte å få oss til å sette pris på sommerferien? I så fall kan jeg si at det trengs ikke! Vi setter veldig pris på ferien uten å få masse jobb, thank you very much. 
Her er en idé: Hva med å fordele alt jevnt ut over hele året? Jeg syns det høres veldig lurt ut...

Jeg har nå i alle fall én ting å se fram til. Amsterdam, du børe være en fantastisk by!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits