Sliten sminke

Denne torsdagen, fredagen, lørdagen og søndagen er det et stort vandreteater i Sandnes ("Bak byen drømmer damene") i sammenheng med byens 150 års jubileum. De fire dagene skal jeg, og mange andre, stå bak et gammelt sykehus og fremføre forskjellig monologer under en paraply. Altså, vi står under en paraply hver og det kommer én og én person bort til oss og hører på den. Ganske intimt og skummelt. 
Min monolog handler om ei som har opplevd noe grusomt i Sandvedparken (Oslo har Frognerparken, vi har Sandvedparken) og er redd for å være alene ute, spesielt når det er mørkt. Opplevelsen har gjort henne litt ødelagt psykisk, og det kommer litt frem i monologen. Jeg vil ikke si mer, de i Sandnesområdet må heller komme og høre på! 
Uansett, jeg tenkte lenge på hvordan sminken til denne karakteren skulle være, og kom fram til at hun sikkert sover lite og gråter mye. Derfor prøvde jeg å sminke meg rød rundt øynene, men fremdeles få det til å se ut som jeg egentlig ikke har sminke på. Personlig ble jeg ganske fornøyd, men dere får se om jeg lykkest. Husk at det skal være mørkt ute, så sminken ser litt annerledes ut når jeg framfører.


Jeg brukte den nest lyseste på hele øyelokket, bittelitt av den nest mørkeste med en svamp/pad/kost(?) både under og over øyet, rett ved våtkanten, og rouge med en tynn øyenskyggekost rundt hele øyet, ganske nær våtkanten med den og. Ikke så bra forklart, men sånn ca.

Her får dere forresten se hvor rar øyenfrage jeg har. Grønne med gule/brune flekker i og en grå ring rundt.

5 kommentarer

Elin

14.apr.2010 kl.09:10

Syns ikke fargen paa ooynene dine var rar jeg... syns den var fin :)

Iriz Edina

14.apr.2010 kl.09:18

Sykt fine øyne, du passte sminken :)

Midtzi

14.apr.2010 kl.09:23

Hei :)

Kunne du tenke deg å bleke tennene hjemme, for en ufattelig mye billigere pris, enn om du skulle gjort det hos tannlegen?

På bloggen min har du kanskje løsningen!

Sjekk det ut, og kommenter gjerne - uansett hva du måtte mene.. :)

blackqueenofpein

14.apr.2010 kl.09:34

du bruker for mye farge i sminken det skal vere svaart.

Maren Elisabeth

14.apr.2010 kl.09:50

Wow, jeg har også grønne øyne med gule flekker og mørk ring rundt!

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits