takk skal du faen meg ha!

Hvordan mener dere lærere skal være? Skal de være motiverende, støttende, kunnskapsrike og tålmodige? Hjelpe deg når det er noe du ikke forstår? Forklare det til deg hundre ganger om det er det som trengs? Si at "dette skal du klare", selv om de egentlig tviler på du står i faget? Høre på hva du har å si, uansett?
Eller skal de være sure og utålmodige? Gi deg opp? Kalle deg dum og håpløs? Kjefte på deg hvis det er noe du ikke klarer? Fortelle deg at du bare kan gi opp faget, "du stryker jo uansett"? Avbryte og aldri høre etter på hva du har å si? Beskylde deg for å aldri gjøre lekser, selv om de har sett leksene dine hver uke? Henge deg ut for resten av klassen? Være en kald bitch?

Vi kan vel være enige i at vi vil at en lærer skal være som det første eksempelet. De alle fleste lærerne mine er slik, bortsett fra én. Den ene læreren klarer å ødelegge hele uka for meg. På søndagene går jeg rundt med klump i magen og får ikke sove fordi jeg vet jeg har det faget på mandagen. Samme gjelder onsdagene. Går å gruer meg til torsdagen. Alt på grunn av en lærer. Læreren er nøyaktig slik som det andre eksempelet. Nå har vi tentamen i faget på mandag, og jeg er fristet til å skulke den. 

Jeg "stryker jo uansett".7 kommentarer

Kjempe fin blogg:)

Vil du finne ut hvordan du kan få flere millioner besøkere helt gratis?

Skjekk bloggen min, så finner du mange tips hvordan!

Garanterer deg besøkere!

Odingutt, er du fast leser?

15.apr.2010 kl.15:51

Sorry for reklamering: Jeg har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne 2 par øredobber!<3

Håper du vil være med! :)

Mvh, Odingutt

Tina - håndball

15.apr.2010 kl.15:52

utrolig bra blogg! - stå pååå!:D

Andrine Bieber:D

15.apr.2010 kl.15:53

urtolig fin blogg!:D

ha en fin dag videre, Søta:* hadde også vært kjempe koselig av deg om du kom med en tilbakemelding på min blogg :-)

Emmely

15.apr.2010 kl.15:54

Helt ærlig så ble jeg nesten litt sint når jeg leste det innlegget. Ikke på deg, men på denne læreren. Denne læreren som jeg mener ikke har rett til og kalle seg lærer. Vi hadde en lærer som gikk og kalte elevene sin dum. Hun havnet heldigvis hos en sykolog etter en stund, men hun er fortsatt lærer. Jeg blir bare så sint når jeg får høre at noen som faktisk jobber med barn, og skal støtte dem og være en som barn kan si allt til, når sånne personer bare.. ja når de er slik som i dte andre eksempelet ditt. åh, jeg blir bare så irritert !

PS: fin blogg (a)

Linselusa/Leben

15.apr.2010 kl.16:00

Veit nesten hva du mener! Den ene læreren min er også slik mot meg, ikke så grusomt ille, men nok til at jeg bir sur og grinete.
Stå på vidre du, og gjør det du kan! Og om læreren ikke godtar det er det hans eller hennes problem!

<3 Miw

15.apr.2010 kl.16:10

Enig med Emmely!

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits