Klagesang

Advarsel! Hvis du ikke vil lese masse klaging, hopp over dette avsnittet.
Denne dagen suger. Jeg er syk, har vært kvalm og nesten kastet opp i hele natt, fikk migrene i tillegg til kvalmen, og jeg skulle egentlig ha sett "Jungeboken 2099" sammen med klassen i kveld, men er for syk. Jeg hadde gledet meg kjempemye til å se den forestillingen, men nei, ting skal virkelig ikke gå min vei for tiden. Det er ikke sikkert jeg kan reise til Amsterdam heller. Drittvulkan. Når jeg dør vil jeg at asken min skal spres over Island. Helst over vulkanen. Ikke nok med det, men jeg stryker garantert i spansk. Gjett hva jeg må bruke sommeren på...

Men det var nok klaging for i dag! Det er jo ikke sikkert at vi ikke kan reise, forestillingen kan jeg se en annen gang, og jeg fikk 5+ i teaterproduksjon. Jeg er syk, men hey, det går over. Er uansett bedre at jeg ble syk nå enn sist uke, da jeg holdt på med Yaad (sto under en paraply, folk kom under paraplyen og jeg fortalte en historie/fremførte en monolog).
Jeg har  registrert meg på stavanger-casting.no, så hvem vet? Kanskje jeg får noen auditions? 

Har forresten fikset litt på designet. Rent og enkelt. Jeg liker det, men hva syns dere?
Én kommentar

Anette

21.apr.2010 kl.16:17

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

dag kan du være med meg på teater og se jungelboken!! :D:D:D:D:D

se lyst på live jenta mii <3 dette ordner seg! ;)

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits