Choc-o-lait

Jeg elsker sjokolade, spesielt kakao/varm sjokolade, s da jeg fant disse p flyplassen i Amsterdam mtte jeg prve dem!


Det er en sjokoladeterning p en pinne. Jeg valge melkesjokolade, men den finnes og i mrk sjokolade og hasselntt.

Frst varmet jeg en kopp melk. Det er viktig passe p at den er varm nok.


S la jeg ganske enkelt sjokoladen i melken og lot den smelte. Fungerer litt p samme mte som en tepose.


Nr sjokoladen hadde smeltet rrte jeg med pinnen til den var blandet helt ut med melken, og vips s hadde jeg kakao laget av ekte sjokolade! Enkelt, og kjempegodt.

2 kommentarer

Ida

29.apr.2010 kl.23:32

Jeg GLEEEDER meg til prve:-D!

Anette

30.apr.2010 kl.11:24

Hva tid fr jeg miiin!? ;)

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te ret rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits