lesetid

I dag var nervene i høyspenn da jeg sto opp, for i dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i til eksamen. Det var tre mulige fag: samfunn, matte og spansk. Samfunn får jeg femmer  i, matte klarte jeg akkurat å bestå og spansk... vel, jeg sto, men jeg aner ikke hvorfor. Hva tror dere jeg kom opp i?

*trommevirvel*


Samfunnsfag! Jeg var sikker på at jeg skulle komme opp i spansk (....), så man kan vel si at jeg ble litt glad. Jeg var i lykkerus mens vi gikk for å få informasjon. Samfunnsfag er jo lett! Så trakk jeg temaoppgaven. Det politiske system. Det politiske system! Jeg kan INGENTING om politikk! Det er det eneste jeg syns er vanskelig i samfunnsfag, og selvfølgelig er det det jeg trekker! Jeg holdt på å begynne å grine, helt til jeg kom på alternativet, spansk eller matte. Plutselig ble det ikke så ille likevel. Selv om det er ille. Jeg klarer ikke komme i gang skikkelig Sitter bare å leser den samme siden om og om igjen. 
Heldigvis jobbet jeg masse med mappen min, oppgaver fra alle kapittlene i boka+noen lengre tekster, så jeg har en ekstra ting å lese gjennom. Ønsk meg lykke til!
Jeg trenger det!

5 kommentarer

HegeKristin

10.jun.2010 kl.14:50

lykke til!

Secret Life Of a Nerd

10.jun.2010 kl.14:51

Lykke til :D

Marshmallow ✩

10.jun.2010 kl.14:52

lykke til :D

Marlene

10.jun.2010 kl.15:17

Lykke til ! :D

ZARYA ♥

10.jun.2010 kl.15:33

lykke til (:

kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits