30.jun.2010

I går(mandag)  sto jeg opp 05:45. I ferien. Frivillig. Eller, på en måte frivillig. Jeg hadde nemlig min første kjøretime, klokken 07:00. Hvem er den idioten som fant ut at kjøretime så tidlig var en god idé? Uansett, jeg har nå offesielt kjørt i trafikken, og ingen var en gang i nærheten av å dø! Bortsett fra meg da, som glemte å puste av og til. Nevnte jeg at kjøring er skummelt? 
Rett etter kjøretimen tok jeg bussen (nedtur) opp til Anette(fansi.blogg.no) og vekket henne. Senere kom Ida(aldritenk.blogg.no) for å være med på en aldri så liten shoppingtur. Halv fire måtte jeg og Anette på teorikurs, før vi reiste bort til Ida, der vi ble møtt med tikka masala, The Pink Panter strikes again og 10 things I hate about you. I dag var det halv pris av halv pris på alle varer på BikBok. 
Ignorer mine tjukke pølsefingre, og se på den søøte sløyferingen.Dette skulle ha kostet over 400 kroner, men i dag fikk jeg det for rett over 100! Kupp!

Fant forresten bilde av kjolen jeg har bestillt. Er den ikke fin? Gleder meg til den kommer!


Vil egentlig ha denne, men jeg hadde fått hofter av en annen verden. Dessuten var den utsolgt.

Fra H&M, fashion against aids, hvis noen skulle lure. 

Setter forresten pris på de som kommenterer. Bare fortsett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits