Travelt

Åh, nå har jeg vært syk i over en måned! Ikke syk syk, jeg kan gå på skolen og gjøre ting, men så syk at etter jeg har vært på skolen og gjort ting blir jeg skikkelig sliten. Unaturlig sliten. Også har jeg sinnsykt vondt i halsen. Har vært hos legen mange ganger og tatt blodprøve og groprøve(tror jeg det heter. Legen stakk i alle fall en lang q-tips ned i  halsen min og rotet rundt), men vi finner ikke ut hva det er. Trodde først jeg hadde fått kyssesyken, men den har jeg visst hatt før (wtf?). Jeg kommer sikkert til å dø.

Bortsett fra det har jeg fått jobb! Endelig! Notabene på Ålgård, så det tar litt tid å komme seg ut dit, men pyttpytt. Jeg får jobbe. Jeg får lønn! Julegaver til alle!

Grunnen til at det har blitt lite blogging i det siste er forresten skolen. Det er ekstremt mye å gjøre for tiden, og når jeg i tillegg går på skole til fire OG er syk blir det lite tid og overskudd til blogging. Jeg lover å komme sterkere tilbake når jeg blir frisk! Skal til og med se om jeg kan få tatt noen skikkelige outfitbilder etterhvert.

Nå er planen å dusje og se om jeg klarer å legge fransk manikyr på meg selv. Ha en fin lørdag!
Bildene er noen uker gamle, fra når jeg skulle i bursdag. Sitter for øyeblikket med fett hår og daffedress. Ikke barnevennlig.

3 kommentarer

Lovise Halsvik

25.sep.2010 kl.14:40

fine bilder, fin blogg :-D

malin

25.sep.2010 kl.14:42

fin blogg , likte vedli godt skjerfet ditt

Helene

25.sep.2010 kl.15:04

huff ikke noe kjekkt, GOD BEDRING !

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits