Broken

Nei, jeg lider ikke av "a broken heart". Denne overskriften må tas bokstavelig. Jeg har nemlig brukket noe! Nå tenker dere sikkert at jeg har brukket en arm eller en fot eller noe annet vanlig og kjedelig. Neida, jeg har tatt den helt ut, vært litt orginal og brukket HALEBEINET! Så de siste dagene har jeg levd i en tåke av smertestillende. Jeg har til og med en sånn oppblåsbar ring å sitte på. I dag føler jeg meg faktisk en del bedre, men nå har jeg jo sittet på rumpa (egentlig ikke, siden det gjør jævlig vondt å sitte) og gjort ingenting. Blir interessant i morgen når jeg skal tilbake på skolen. Har vært sykemeldt til og med i dag.

Så, skal vi lage en liten oversikt over hva som har skjedd siden skolen startet?

  • Jeg ble forkjølet. Greit nok, alle blir forkjølet av og til.
  • Jeg fikk akutt  feber, vondt i halsen og hodet osv. Det var helt sykt! Det ene øyeblikket satt jeg og skrev notater i religionstimen, det neste lå jeg på pulten med 40 i feber.
  • Jeg hadde vondt i halsen og lite energi i over 2 måneder. Tok prøve etter prøve, men legene fant aldri ut hva det var.
  • Jeg fikk vite at jernlageret mitt ligger på 4. Normalen er 13. Kutter jeg meg og mister masse blod er jeg fucked. Mer fucked enn vanlig.
  • Jeg fikk kink i nakken. Måtte gå med krage og hele pakken. I tillegg måtte jeg utsette masse skolearbeid som kunne vært gjort før ferien fordi alt gjorde vondt.
  • Og så, som dere vet, knakk jeg halebeinet. Det desidert vondeste hittil.

Nå lurer jeg bare på hva som skjer neste gang. Kanskje jeg slår hodet og havner i koma? Eller blir diagnosert med AIDS? Nei, jeg vet det. Jeg kommer til å kutte meg og miste masse blod. Fuck.

 
4 kommentarer

2-D

20.okt.2010 kl.13:32

Det hørtes jævlig ut å brekke halebenet..

Rikke :)

20.okt.2010 kl.14:40

Oj, så uflaks da! Hørtes ikke noe behagelig ut å brekke halebeinet... God bedring :)

Ida

22.okt.2010 kl.23:45

off då, så masse uflaks du har :(

alt på engang-.-

god bedring :)

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits