Premiereangst

Åh, herregud. Nå er det 13 dager til premiere, og 12 dager til generalprøve med publikum! Har nesten nerver utenpå kroppen. 13 dager. Det er mindre enn 2 uker. Det har liksom alltid vært så lenge til, men plutselig er det 13 dager!

Jeg snakker selvfølgelig om "1975", som er stykke jeg spiller i. Det er skrevet i sammenheng med DUS (Den Unge Scene), www.dus.as for de spesielt interesserte.

"1975 er skrevet som et kollektivdrama i 22 scener. Vi følger en gruppe ungdommer gjennom et flettverk av handlinger over to og et halvt døgns hyttetur i Danmark. De håper på sex, drømmer om kjærlighet, fabler om kommunisme, synger sanger på alvisk, og håper på at det lokale diskoteket bare en eneste gang vil spille en noenlunde ok låt. De er verdens beste venner, bortsett fra de som ikke var invitert, de som ikke passer inn, og de som driter seg ut. Jentene har kjøpt kondomer, gutta har boksøl, Suisaid forsøker å leve opp til tilnavnet sitt, men ingenting går helt etter planen for noen av dem."

Merker dette blir mye rot. Akkurat som hodet mitt. Kan prøve å skrive mer utfyllende og, ikke minst, forståelig litt senere. Akkurat nå er jeg bare nerver.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

18, Sandnes

Livet til en teaternerd med skuespillerambisjoner. Drikker te året rundt, skriver tekster, tar bilder og er opptatt av mote. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits