Feda

Nå er det lenge siden sist jeg har blogget. Har rett og slett ikke hatt noe spennende å skrive om. Juleferien har for det meste bestått av soving, jobbing og spising. Så mye spising at jeg egentlig burde komme i gang med treningen igjen, men nei. For jeg har knukket halebeinet. Det er nesten helt bra nå, men en joggetur tror jeg er litt overambisiøst.

Jeg løy forresten litt. Juleferien min har bestått av soving, jobbing spising og hyttetur! Jeg feiret nemlig nyttårsaften på Feda. Eller, vi skulle av bussen på Feda. Hytten lå et annet sted. Apropos bussen. Vi var to stykker som måtte ta buss, og ingen av oss hadde noen som helst idé om hvor Feda var, men det var oikke noe problem, for bussjåføren ropte opp på høytaleren hvor vi var hver gang. I Flekkefjord måtte vi bytte buss, og sjåfør. Vi visste at Feda var stoppet etter Flekkefjord, men ikke noe mer. 10 min etter at vi skulle ha vært der gikk hun jeg reiste med fram og spurte om vi hadde kjørt forbi. Det hadde vi, og "herregud, vet dere ikke hvor Feda er?!", som om Feda er verdens navle.

Nei, sure bussjåfør, vi vet ikke hvor Feda er. Vi klarer ikke uttale det riktig en gang.

Så han satte oss av før vi kom til Lyngdal. Midt ute i ingenting. Med bare fjell og noe som minnet om et jorde. Så da sto vi der, ved siden av E39, og håpet at de som skulle hente oss klarte å finne oss. Det gjorde de, heldigvis, og resten av turen ble meget vellykket.Boblebad. Oh yeah!

Men, det blåste som et helvete på nyttårsaften, så lokket til boblebadet blåste av og inn i et gjerde med plexiglassplater og knuste det. Så, vi måtte knytte det fast...

Vi spilte Pokémon på Nintendo 64.Og mer Pokémon.Og enda mer Pokémon. Vi spilte egentlig Pokémon hele helgen. Når vi ikke spilte Alias eller Fantasi.

Sånn så jeg ut mer eller minde hele helgen. I pysjen.

Nå har skolen begynt igjen, og jeg sitter på kjøkkenet og spiser frokost. Begynner heldigvis sent i dag. Ute er det en blanding av pøsregn og sludd. Herlig. Godt nyttår liksom.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits